Team Sofie Shirt

Kattebel Teksten op t-shirt Team Sofie

Onlangs sprak ik Marcel van Vliet, vader van Sofie die op 11-jarige leeftijd aan kanker is overleden voor een interview voor het Algemeen Dagblad Zoetermeer. Samen met een groep enthousiaste wielrenners vormt hij Team Sofie dat eind juni door de Italiaanse Dolomieten tijdens de Giro di KiKa fietst om geld in te zamelen voor KiKa. Zijn bijzondere en ontroerende verhaal kun je hier lezen.

TEam Sofie

Armbanden

Er is geld nodig, veel geld, om onderzoek naar kinderkanker te kunnen bekostigen. Marcel heeft samen met zijn teamgenoten de doelstelling om zieke kinderen minder pijn te laten ervaren tijdens de behandelingen. Ik vertelde het verhaal aan Marloes van Just Loes en zij bood gelijk aan om twee armbanden te ontwerpen en die via haar webshop te koop aan te bieden. De armbanden in een army en roze uitvoering liepen als trein waardoor zij een mooi bedrag aan Team Sofie kon schenken.

Wielrenkleding

Een professioneel wielerteam heeft een professionele outfit nodig. Sponsoren kochten een plek op de wielrenkleding voor hun logo’s. Een kleine plek moest nog opgevuld worden en toen Team Sofie Kattebel Teksten benaderde voor de allerlaatste plek op het t-shirt hoefde ik daar niet lang over na te denken. Als dank mocht ik mijn logo op het enige echte Team Sofie-tenue laten plaatsen waarop ik heel trots ben. Ik wens Team Sofie ontzettend veel succes en plezier in de Dolomieten.

Team Sofie wielrenkleding 1Team Sofie wielrenkleding 3Team Sofie wielrenkleding 2