Dorpsstraat 171, Zoetermeer

Nieuw bezoek- en vestigingsadres Kattebel Teksten

Met trots breng ik je op de hoogte van het nieuwe bezoek- en vestigingsadres van Kattebel Teksten.

In het hartje van de historische en levendige Dorpsstraat in Zoetermeer werk ik dagelijks aan de mooiste teksten over mensen en organisaties. Door de centrale ligging weet iedereen mijn tekstbureau makkelijk te vinden en blijf ik op de hoogte van alle ins en outs van de stad. Maar ook buiten Zoetermeer weten steeds meer bedrijven Kattebel Teksten te vinden.

Oude pastorie

In een prachtig monumentaal pand op nummer 171 werk ik samen met andere creatieve ondernemers aan mooie opdrachten. Het gebouw uit 1909 werd vroeger gebruikt als pastorie en als woning van de dominee van de gereformeerde kerk direct naast het pand.

Dorpsstraat 171, Zoetermeer

Creatievelingen

Tegenwoordig zetten ondernemers Erik van Business Connect Bedrijfsmakelaardij, Marloes van Just Loes sieraden en accessoires, en styliste, interieur- en bijouxdesigner Marieke van LMD (LikeMDesign) zich met volle energie in om van hun onderneming een succes te maken. Hond Pip houdt ons gezelschap en een oogje in het zeil.

Kattebel Teksten

Met plezier en nieuwsgierigheid maak ik teksten voor websites, nieuwsbrieven, mailingen, achtergrondartikelen, advertorials, social media, videoinstructies en jounalistieke producties. Daarnaast kan ik de verzending van digitale nieuwsbrieven. het beheer van het CMS-systeem en social media-pagina’s op mij nemen. Mijn netwerk en kennis deel ik graag!

Kantoor Kattebel_02_lrKantoor Kattebel_06_lr

Foto’s: Desenho Vormgeving

Van harte welkom

Graag nodig ik je uit eens langs te komen voor een kop koffie op mijn nieuwe kantoor. Voor een kennismaking, een praatje of om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk uit naar je komst!