Afbeelding Boeken Miller Media Xenos

Culinaire feestmaand met Kattebel Teksten en Culinair voor Thuis

Opnieuw hebben Kattebel Teksten en Culinair voor Thuis samengewerkt aan vijf nieuwe kookboeken in opdracht van Miller Media & Concepts. De reeks van tien boeken ligt vanaf nu in de winkels van Xenos en zijn ook online te bestellen.

Kleurige covers en smakelijke recepten

Afgelopen augustus kwam het eerste kookboek ‘Wecken. Geen hobby, maar een way of life!’uit. Door het succes van dit boek heeft Xenos besloten de kookboekenreeks uit te gaan breiden met maar liefst tien nieuwe boeken. Weer werden Kattebel Teksten gevraagd om mee te werken; als duo-foodblogger zijn wij in vijf boeken te zien. Culinair voor Thuis bedacht de recepten en Kattebel Teksten schreef de receptuur. De covers zijn vrolijk, kleurrijk en voorzien van eigentijdse illustraties.

Het gaat om de volgende titels:

  • Eet je fit
  • Cook to impress
  • Cocktail time
  • Gezond feesten
  • Weten van eten

Afbeelding boeken Miller Media-Xenos

Stuur een Kattebelletje en win een boek!

Kattebel Teksten deelt graag. Stuur mij daarom een origineel kattebelletje (via het contactformulier onderaan de pagina) met de titel van je boek naar keuze en je mailadres. De leukste inzendingen ontvangen nog voor de kerst een boek!